Sidste gang jeg opholdt sig Koh Rong Samloem Jeg gik til min regelmæssige tur til Lazy Beach - En smuk uberørt del af Samloem, hvor sandet er silkeblødt, det blå vand glir i solen, og de omsluttede bjerge byder på fantastiske udsigter (se videoen vi lavede nedenfor for en bedre ide).

Jeg er stadig overrasket over hvor svært denne smukke del af Samloem er at finde - de to første gange gik jeg til Saracen Bay Jeg var stadig ingen klogere for dens eksistens (der er ingen tegn af nogen art for at vise dig hvilken vej at tage gennem junglen). Jeg har fået at vide, at ejeren af Lazy Beach Resort foretrækker det på den måde, fordi det betyder, at kun de mere eventyrlystne turister gør det ud.

For at give dig en grov ide, er Lazy Beach omkring en 40 minutters gang gennem junglen. Når du først har fundet stien ud for Saracen Bay, er det en smuk straight forward rejse, men stien er lidt skjult. For at gøre tingene lettere er den nye udvej 'Royal Retreat'har bygget sin Octopussy Bar nær stien - Du kan kigge rundt der for en sti ind i junglen eller spørg en tjener i baren.

Octopussy Bar
Jungle Trail

Lazy Beach Entrance

Selvom det måske er lidt skræmmende i starten, er junglen gåtur faktisk ikke så dårligt. Jeg er ikke særlig fan af uhyggelige crawlies, men det eneste jeg har set på mine rejser til Lazy Beach er indtil videre en iguana og et par små aber (pas på, at du ikke kommer for tæt på dem - de er vildt! ). Stien er også rimelig bred, så du er ikke tæt på kanterne, hvor jeg altid bekymrer mig om en skjult slange.

Selve junglen er virkelig fantastisk. Jeg voksede op i England, så selv om jeg har boet i et par år nu, er junglen stadig ret eksotisk for mig - de mange farver, vidunderlige forskellige former for vegetation og træer, og det generelle ukendte er ganske fascinerende.

Lazy Beach Jeg vil sige er absolut værd at turen. Det er en unik del af Samloem, som jeg personligt vil se, om man bor på øen, selvom det kun er et par timer. Den udvej der skaber en meget afslappet atmosfære, især i barområdet, hvor du kan ligge tilbage i en behagelig stol, få en god kold drink og beundre udsigten til at lytte til ingenting, men lyden af ​​crickets. Få eventyrlystne

Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Udsigt-fra-Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Solnedgang på Lazy Beach, Koh Rong Samloem

Baren på Lazy Beach

Hvis du gerne vil vide om Snorkling på Lazy Beach, læs: Lazy Beach Snorkling. For deres hjemmeside, besøg: Lazy Beach Website.

Kommentarer